Tante Millicent grijpt in (1998)

5 dames, 4 heren (avondvullend)

"Moraal is het geheel van vaste, zedelijke beginselen, waarmee huichelaars anderen graag lastig vallen." (Fritz Francken: Batig Saldo)

Op Windermere Castle gebeuren raadselachtige dingen. Zijn de regelmatige uitstapjes van Lord Snodbury naar Londen echt allemaal van politieke aard? Is Sir Reginald Hamilton alleen maar een onkreukbare huisvriend? Hoe kreeg zoon Percy de Londense onderwereld achter zich aan, in de persoon van "Willy de Wurger"? En wat durft James, de butler, zich in vredesnaam allemaal te veroorloven tegenover Lord Snodbury?

Ook de dames op Windermere Castle zorgen voor de nodige raadsels. Lady Agatha is wanhopig op zoek naar haar kostbare platina halsketting en de kokkin, Mrs. Blair, kan de butler niet luchten of zien. Is Vivian, het nieuwe kamermeisje, wel degene die ze voorgeeft te zijn? En last but not least: hoe raakt "Maffe Molly", het liefje van een Londense gangster, op Windermere Castle verzeild?

Genoeg raadsels die om een oplossing vragen en die op ongewone wijze opgelost worden door tante Millicent, een excentrieke dame die door niemand serieus genomen wordt.